Info

Lautapelikauppa.fi on suomalainen, vuonna 2013 perustettu lautapelitarvikkeiden verkkokauppa. Verkkokauppaa hallinnoi Digisuomi -yritys. Y-tunnus: 2178200-5.

Toimitusaika

Normaali toimitusaikamme on 1-3 arkipäivää. Kaikki tuotteet postitetaan Jyväskylän seudulta Palokan Kirristä, Pakkaustukun varastolta.

Toimituskulut

- Matkahuolto Lähellä-paketti 4,90 EUR (Yli 50 euron tilauksissa 0,00 EUR)
- Postipaketti 5,90 EUR (Yli 50 euron tilauksissa 0,00 EUR)

Palautusoikeus

Kaikilla tuotteillamme on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautuksen kustannukset (5,90 EUR) maksaa asiakas (kuluttajansuojalain muutos, kesäkuu 2014). Palautettavien tuotteiden on oltava käyttämättömiä ja jälleenmyyntikelpoisia. Mikäli haluat palauttaa tuotteita ota aina yhteys sähköpostilla info@lautapelikauppa.fi.

Maksutavat verkkokaupassa

- Verkkopankit
- Pankki- ja luottokortit (Visa, Mastercard, American Express)
- MobilePay

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan (Pakkaustukkuun).

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com


Lasku (vaatii y-tunnuksen)

Y-tunnuksen omaaville yrityksille ja yhteisöille voimme myydä tuotteita laskulla (maksuehto 14 vrk). Ota yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen info@lautapelikauppa.fi niin kerromme mitä tietoja laskutilausta varten tarvitaan.

Nopeiten tuotteet saa verkkokaupan kautta tilaamalla ja maksamalla, vähäisemmän manuaalisen työmäärän vuoksi.

Tietosuoja-asetus

Lautapelikauppa.fi sivuston tilaus- ja yhteydenottolomakkeilla annettujen tietojen käsittelyssä noudatetaan tietosuoja-asetusta. Lomakkeiden tietoja käytetään vain asiakassuhteen kannalta oleelliseen viestintään yrityksemme ja asiakkaan välillä sekä asiakkaan tekemien tilausten toimittamiseen.

Vikatilanteet ja reklamaatiot

Ongelmatilanteissa pyydämme ottamaan yhteyttä ensisijaisesti sähköpostilla: info@lautapelikauppa.fi. Mahdolliset viat tai virheet selvitetään ja asiakkaalle pyritään löytämään sopiva ratkaisu. Huomautukset toimitettujen laskujen ja/tai tuotteiden osalta on tehtävä 7 vuorokauden kuluessa niiden vastaanottamisesta. Kuluttaja-asiakkaita mahdollisissa vikatilanteissa avustaa kuluttajaneuvonta (https://www.kkv.fi/kuluttajaneuvonta) ja viime kädessä asia on mahdollista saattaa kuluttajariitalautakunnan käsiteltäväksi (https://www.kuluttajariita.fi).