Maksutavat

POSTIKULUT

TEE OMA LAUTAPELI

Katso tästä vinkit, joilla pääset alkuun.

Uusimmat tuotteet

Värikkäät leikkirahat, 200 kplMyyntipakkaus sisältää 200 kpl lautapeleihin sopivia dollari-seteleitä eri väreissäLue lisää »
Tyhjä korttipakka, 54 korttiaTyhjä korttipakka, joka sisältää 54 kpl valkoisia, muovista valmistettuja pelikorttejaLue lisää »
Tyhjät pelikortit, 33 kpl33 kortin pakka tyhjiä, kartongista valmistettuja pelikortteja. Valkoiset kortitLue lisää »

Info

Lautapelikauppa.fi on suomalainen, vuonna 2013 perustettu lautapelien ja pelitarvikkeiden verkkokauppa. Kaikki myynnissämme olevat lautapelit ja pelitarvikkeet on valmistettu Suomessa tai Euroopan Unionin alueella. Verkkokauppaa hallinnoi DigiSuomi -yritys. Y-tunnus: 2178200-5

Toimitusajat

Postitamme ennen klo 12.00 tehdyt tilaukset saman päivän aikana Keski-Suomen Petäjävedellä sijaitsevalta varastoltamme. Näin saat tilauksesi useimmiten jo seuraavana arkipäivänä. Asiakaspalvelumme ottaa sinuun yhteyttä, mikäli jokin tilaamasi tuote on loppunut tai sen toimitus muusta syystä viivästyy normaalia pidemmäksi.

Maksutavat

Maksu verkkopankissa

Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien pankkien maksupainikkeet. Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännösten nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Checkout on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu.

Maksut luottokorteilla

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti Netsin SSL-suojatulla maksulomakkeella. Verkkokaupalla eikä Checkout Finland Oy:llä ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiimme. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode –todentamispalvelut, joiden avulla kortinhaltijan henkilöllisyys todennetaan.

Verkkokauppa käyttää Checkout maksunvälityspalvelua korttimaksuissa. Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Maksukorttimaksuissa kauppa syntyy asiakkaan ja Checkout Finland Oy:n (2196606-6) välille. Checkout Finland Oy vastaa korttimaksuihin liittyvistä velvoitteista ja reklamaatioista. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle.

Palautus

Kaikilla myymillämme tuotteilla on veloitukseton 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautettavien tuotteiden on oltava moitteettomassa jälleenmyyntikunnossa. Mikäli haluat palauttaa ostamasi tuotteen, ota yhteyttä asiakaspalveluumme (info(a)lautapelikauppa.fi) 14 vuorokauden kuluessa ostopäivästä.